Equilibrio4Life

 

Lifecoaching

Compas

Lifecoaching

Ik wil je graag helpen positieve veranderingen aan te brengen in je leefstijl zodat je je weer sterk en energiek voelt op je werk en thuis. Samen kijken we naar jouw situatie en onderzoeken wij waardoor je uit balans bent geraakt. Welke gewoontes op het gebied van voeding, bewegen, ontspanning, slaap, alcoholgebruik en wellicht roken zou je graag willen veranderen? Maar ook  dagindeling, grenzen aangeven en herkennen van signalen zijn belangrijke onderwerpen van gesprek.

De naam Equilibrio4Life staat voor Balans voor het Leven. Deze naam heb ik dan ook gekozen daar ik van mening ben dat de mens (hoofd, hart en lichaam) niet goed kan functioneren en/of herstellen als er een aanhoudende disbalans is.

Als je goed voor jezelf zorgt en je grenzen durft aan te geven, kun je beter met problemen omgaan. Hoe fitter je bent des te minder risico je loopt op gezondheidsproblemen. Zeker in deze tijd is dat erg belangrijk. Ik geloof in preventie en eigen regie! Als je regie hebt over je eigen leven, weet je wat je valkuilen zijn en kun je hier beter mee omgaan. Als leefstijlcoach ondersteun ik jou in de keuzes die je wilt maken zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Wordt het in jouw leven steeds lastiger om alle “ballen” hoog te houden? Maak dan vlug een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.

 

Contactformulier

Contact met

9 + 15 =

Tarieven voor coaching

Coaching is een meerwaarde voor je leven, maar brengt ook de nodige kosten met zich mee. Om meteen met de deur in huis in huis te vallen: coaching betaal je in principe zelf. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je coachtraject (deels) vergoed te krijgen, bijvoorbeeld als er een link is met werk of gezondheid.

Veel bedrijven willen hun werknemers vitaal en gelukkig zien, want dat komt de productiviteit ten goede. Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en effectief voor bedrijven. Vraag je HR-manager, leidinggevende of directeur dus naar de mogelijkheden. Heb je last van overspannenheid of een (dreigende) burn-out, dan is de bedrijfsarts ook een goede ingang.

 

Binnen de afspraken die worden gemaakt in een coaching traject kan worden gekozen voor losstaande coachsessies of voor een compleet pakket aan diensten. De tarieven voor coaching zijn over het algemeen te verdelen tussen tarieven voor particulieren en tarieven voor bedrijven. Particulieren coach ik tegen een kortingstarief (inclusief BTW), dit om coaching voor deze doelgroep betaalbaar te houden. Een oriënterend gesprek is veelal vrijblijvend maar kan veel helderheid geven over de verwachtingen van beide partijen.

Tarief Particulier (inc. BTW) Bedrijven (excl. BTW)
Losstaande coachsessie (60 min.) € 75 € 125
Losstaande coachsessie (90 min.) € 100 € 175
Pakket Basis € 480 € 625
Pakket Uitgebreid € 595 € 750
Pakket Top Fit € 725 € 875