Iets over mijzelf

Mijn naam is Kim van der Velden-Kruis.

Samen met mijn man en drie kinderen, mijn familie en vrienden geniet ik van een liefdevol, harmonieus en dynamisch leven in de randstad van Rotterdam. Ik ben proactief, betrouwbaar en evenwichtig. Het menselijk lichaam, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling lopen als een rode draad door mijn leven. Daarnaast heb ik een grote passie voor bewegen en sporten.

Zo heb ik veel kennis en kunde opgedaan tijdens de volgende opleidingen:

* Academie voor Lichamelijke Opvoeding;
* HBO Fysiotherapie;
* Opleiding tot Lifestylecoach;
* Klinische Psychologie deel 1 & 2.

Ik creëer balans voor mijzelf en voor mijn omgeving en bied ondersteuning daar waar mogelijk. Ik stimuleer mensen om weloverwogen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk en vitaliteit. Want alles waar je tijd en energie in stopt, zal op termijn gaan groeien (growth mindset).

Ik hoop dat ik nog veel mensen kan helpen bij het reduceren van fysieke en/of mentale klachten en het weer in balans komen van hoofd, hart, lichaam en geest. Met elkaar kunnen we weer positieve energie creëren.