Equilibrio4Life

 

Fysiotherapie

Rug pijn

Intake en onderzoek

De screening, de intake en het onderzoek duren bij elkaar ongeveer 45 minuten en een vervolgzitting fysiotherapie duurt 30 minuten, tenzij anders besproken. Met elkaar bekijken we welke beperkingen en stoornissen er zijn en stellen we een behandelplan op. Vaak worden oefentherapie, mobilisatietechnieken en massage met elkaar gecombineerd. Daarnaast zorg ik voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen. Daar bent u natuurlijk op lange termijn ’t meest bij gebaat.

Voor meer informatie over fysiotherapie kunt u terecht op de site van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Contractvrij werken

Ik werk contractvrij. Dit betekent dat ik bewust geen contracten met zorgverzekeraars heb afgesloten. Het is algemeen bekend dat de zorgverzekeraars hun machtspositie gebruiken voor kostenbeheersing en dat er op dit moment weinig onderhandelingsruimte is voor zorgprofessionals. De steeds hogere administratielast gaat ten koste van tijd en aandacht voor u en uw behandeling. Door contractvrij te werken ben ik in staat mijn kennis, kunde en positieve energie optimaal in te zetten om u van een zo goed mogelijke en persoonlijke behandeling te voorzien.

Na de behandeling zult u de factuur met de juiste declaratiecodes per e-mail ontvangen, zodat u de behandeling bij de zorgverzekeraar kunt declareren.

 

 Tarieven Prijs
Fysiotherapie € 38,00
Screening € 17,50
Screening, intake, onderzoek zonder verwijzing € 50,00
Screening, intake, onderzoek na verwijzing € 50,00
Telefonisch consult € 15,00
Toeslag behandeling aan huis € 15,00
Niet nagekomen afspraak (< 24 uur) € 25,00

Maak vandaag nog een afspraak

Contactformulier

Contact met

6 + 6 =